Партньори

Реал Смарт Хоум е специализирана в проектиране на „умни домове“. Ние работим с «Loxone», австрийска технологична компания, която разработва и предлага продукти за сградна автоматизация. Изключително удобен и гъвкав софтуер за автоматичен контрол, регулиране, наблюдение и оптимизиране на функции като засенчване, осветление, отопление и друго техническо оборуджане в интелигентната цялостна система на сградата. 

С Реал Смарт Хоум разчитате на рентабилно и лесно за използване, гъвкаво 360-градусово решение за умно управление на дома. Осветление, засенчване, отопление, контрол на достъп, сигурност и много други функции могат да бъдат автоматизирани във вашите проекти по идеално координиран начин, съобразен с индивидуалните ви желания и нужди. С прилагането на вътрешните технологии «Loxone Tree» и «Loxone Air», целим да оптимизираме до минимум разходите и времето за инсталиране на електрически инсталации в домашни и търговски обекти. 

Реал Смарт Хоум гарантира комфорт, сигурност и енергийна ефективност, било то в жилищни сгради, офис сгради, ресторанти, хотели или други индустриални и търговски обекти, благодарение на уникалния «Енергиен Мениджър» за перфектно канализиране на всякакъв вид енергия без загуби.

Реал Смарт Хоум ще създаде ефективна система, прецизно проектирана да отговори изцяло на нуждите ви. Ще се съобразим с материалите, изграждащи дома ви, неговото разположение и интериорен дизайн за постигане на функционален и хармоничен комфорт.

Реал Смарт Хоум предлага високо ниво Аудио сървъри – интелигентната мощност зад вашите кабелни високоговорители. Комбиниран с висококачествени високоговорители, Аудио сървърът формира основата за богат и ясен звук, независимо дали е релаксираща фонова музика или мощен парти playlist 

Screenshot 2023-02-21 at 15.59.58

Васил Хараламов